СПОРТНО ГРАФИК НА REUTERS В 18:00 GMT / 14:00 ET

Ето най-добрите спортни истории и предстоящите планове за покритие на текстовата услуга на Ройтерс от 18:00. GMT / 14:00 ET. За пълен график на новините и събитията посетете нашия редакционен календар на Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning или на Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar.


ТОП ИСТОРИИ

US-BASEBALL-MLB-BOS-LAD /



Взривът на Бейзбол-Нунез дава възможност на Ред Сокс да спечели Първа игра над Доджърс

Едуардо Нунес удари трикратен хитър хоумър, а Андрю Бенинтенди събра четири попадения, за да засили Бостън Ред Сокс за победа с 8-4 над Лос Анджелис Доджърс в Първа игра от Световните серии във вторник.


САЩ-ФУТБОЛ-НФЛ-ДЕН-КЕЛИ /

Broncos се отказва от резервното копие на QB Kelly


'Денвър Бронкос' се отказа от Чад Кели ден след като резервният куотърбек беше арестуван по подозрение за нарушение на престъпления от първа степен след инцидент, станал рано във вторник сутринта.

US-BASKETBALL-NBA-NOTEBOOK /


Тетрадка на НБА: Рондо отрича да е плюл на Пол

Пазачът на Лос Анджелис Лейкърс Раджон Рондо остава непоколебим, че не е плюл умишлено на стража на Хюстън Рокетс в събота Крис Пол, което доведе до сбиване и отстраняване на двамата играчи и нападателя на Лейкърс Брандън Инграм.

ПРЕДСТОЯЩО

НОСЪК


НОСЪК-АФРИКА-ЧАШКА / (PIX)

Футбол - Купа на Африканската конфедерация

Вторият мач от полуфиналите на Купата на Африканската конфедерация ще види домакин на Vita Club на Демократична република Конго домакин на Al Masry от Египет в Киншаса след равенство без цели в началния мач, докато Enyimba от Нигерия отиде при Raja Casablanca в Мароко, като загуби с 1: 0 у дома в първия етап на техния полуфинал.

25 октомври, 18:00 ET / 22:00 GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-PSG-NAP / (PIX) (ТВ)

Футбол - Шампионска лига - Пари Сен Жермен срещу Наполи

Пари Сен Жермен приема Наполи в мача от група С на Шампионската лига.

24 октомври, 15:00 ET / 19:00 GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-LIV-RSB / (PIX)

Футбол - Шампионска лига - Ливърпул срещу Цървена звезда Белград

Ливърпул се изправя срещу Цървена звезда Белград в Шампионската лига.

24 октомври, 15:00 ET / 19:00 GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-ДОР-АТМ / (PIX)

Футбол - Шампионска лига - Борусия Дортмунд срещу Атлетико Мадрид

Борусия Дортмунд приема Атлетико Мадрид в Шампионската лига.

24 октомври, 15:00 ET / 19:00 GMT

НОСЪК-АФРИКА-ЧАШКА / (PIX)

Футбол - Купа на Африканската конфедерация

Вторият мач от полуфиналите на Купата на Африканската конфедерация ще види домакин на Vita Club на Демократична република Конго домакин на Al Masry от Египет в Киншаса след равенство без цели в началния мач, докато Enyimba от Нигерия отиде при Raja Casablanca в Мароко, като загуби с 1: 0 у дома в първия етап на техния полуфинал.

24 октомври, 17:00 ET / 21:00 GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-FCB-INT / (PIX)

Футбол - Шампионска лига - ФК Барселона срещу Интер Милано

Барселона приема Интер в Милано в сблъсъка на върха на масата в група В на Шампионската лига, което също е първият път, когато отборите се срещнаха със зловещ полуфинал през 2010 г., когато Интер на Жозе Моуриньо триумфира над Барса на Пеп Гуардиола.

24 октомври, 15:00 ET / 19:00 GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-GAL-S04 / (PIX)

Футбол - Шампионска лига - Галатасарай срещу ФК Шалке 04

Галатасарай приема Шалке в третия си мач от група D. Непобеденият досега Шалке е втори в групата с четири точки зад Порто, докато Галатасарай има три точки.

24 октомври, 15:00 ET / 19:00 GMT

НОСЪК-EUROPA-SLI-ARS / (PIX)

Футбол - Лига Европа - Спортинг Лисабон - Арсенал

Спортинг Лисабон се среща с Арсенал в интригуващ сблъсък в Лига Европа. Ще завършим останалата част от екшъна за деня в два дублирания, като Челси срещу Бате Борисов е най-важният момент във вечерните стартове.

25 октомври 12:55 ET / 16:55 GMT

ФУТБОЛ-ФИФА / (PIX)

Футбол - Заседание на Съвета на ФИФА

Съветът на ФИФА, ефективният кабинет на управителния орган на световния футбол, провежда рядка среща в Африка, докато провежда двудневна сесия в Кигали.

25 октомври

РЪГБИ

RUGBY-UNION-BLEDISLOE-NZL-AUS / PREVIEW

Ръгби - Купа Бледисло - Нова Зеландия срещу Австралия - Преглед

Предварителен преглед на третия сблъсък на Купата на Бледисло между Нова Зеландия и Австралия в Йокохама, докато те провеждат тестово пробег на съоръжения за Световната купа през следващата година.

25 октомври, 02:00 ET / 06:00 GMT

РЪГБИ-СЪЮЗ-IRE / (PIX)

Ирландия е силен отбор, но контузеният Мъри все още е отстранен

Конър Мъри беше оставен извън състава на Ирландия за ноемврийските национали, за да продължи възстановяването си след контузия на врата, тъй като треньорът Джо Шмит определи 42-мъжки отбор в сряда.

24 октомври, 13:30 ET / 17:30 GMT

РЪГБИ-СЪЮЗ-БЛЕДИСЛОЕ-НЗЛ-АУС / ЕКИПИ

Ръгби - Купа Bledisloe - Нова Зеландия срещу Австралия - Съобщение на отбора

Нова Зеландия и Австралия обявяват стартовите си XI преди третия тест за годината за Купата на Бледисло срещу в Йокохама, докато провеждат тестово тестване на съоръжения за Световната купа през следващата година.

25 октомври, 22:30 ET / 02:30 GMT

ТЕНИС

ТЕНИС-WTAFINALS / (PIX) (ТВ)

Тенис - Финали на WTA Tour

Турнирът WTA е домакин на турнира за твърди игри на финалите на WTA (първенства в края на годината) в Сингапур.

25 октомври

ТЕНИС-БАЗЕЛ / (ТВ)

Тенис - ATP 500 - Basel Open

ATP е домакин на събитие World Tour 500 в Базел.

25 октомври

МОТОРИ РАЛИ

МОТОРАЛИ-ИСПАНИЯ / (PIX) (ТВ)

Световно първенство по рали - Испанско рали

Екшън от испанското рали разклащане. Това е предпоследното състезание за годината, в което Тиери Нювил, Себастиен Ожие и От Танак все още се борят за титлата.

25 октомври, 02:00 ET / 06:00 GMT

ГОЛФ

GOLF-SANDERSONFARMS /

Голф - PGA обиколка: Първи кръг на Sanderson Farms Championship

Отразяване на първия кръг на събитието PGA Tour в Country Club of Jackson в Мисисипи.

25 октомври

ГОЛФ-ШАНХАЙ / (телевизия)

Голф - Световно първенство по голф-HSBC шампиони

Очаква се Дъстин Джонсън, Рори Макилрой, Брукс Коепка, Франческо Молинари и Патрик Рийд да играят в шампионския турнир WGC-HSBC в Шанхай.

25 октомври, 06:00 ET / 10:00 GMT

БЕЙЗБОЛ

BASEBALL-MLB-BOS-LAD / (PIX) (TV)

Бейзбол - Световни серии - Бостън Ред Сокс срещу Лос Анджелис Доджърс

Левият хендър Хюн-джин Рю получава обаждането за Лос Анджелис Доджърс, тъй като те се стремят дори към Световните серии на игра на парче, когато се бият с Дейвид Прайс и Бостън Ред Сокс във Втора игра на Фенуей Парк.

24 октомври, 20:09 ET / 00:09 GMT

ДВИГАНИЯ

МОТОР-F1-МЕКСИКА / (ТВ)

Формула 1 - Гран при на Мексико - Ден на медията

Пилотите от Формула 1 се срещат с медиите преди голямата награда на Мексико в Мексико в неделя.

25 октомври, 12:00 ET / 16:00 GMT

КОЛОЕЗДЕНЕ

ВЕЛОСИПЕД-ФРАНЦИЯ / ПРЕЗЕНТАЦИЯ (PIX) (ТВ)

Колоездене - 2019 маршрут на Тур дьо Франс ще бъде представен в Париж

Карта на маршрута на колоездачното състезание Tour de France през 2019 г. е представена по време на пресконференция в Париж.

25 октомври, 05:30 ET / 09:30 GMT

(Тази история не е редактирана от персонала на Everysecondcounts-themovie и се генерира автоматично от синдикирана емисия.)