СПОРТНО ГРАФИК НА REUTERS В 19:30 GMT / 14:30 ч. ET

Ето най-добрите спортни истории и предстоящите планове за покритие на текстовата услуга на Ройтерс от 19:30. GMT / 14:30 ч. ET. За пълен график на новините и събитията посетете нашия редакционен календар на Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning или на Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar.


ТОП ИСТОРИИ

US-BASKETBALL-NBA-ROUNDUP /



Обзор на НБА: Магьосниците преодоляват Рокетс, Хардън в ОТ

Джон Уол имаше 36 точки и 11 асистенции, Брадли Бийл добави 32 точки, а Washington Wizards се събра от ранен 17 точки дефицит, за да победи гостуващите Хюстън Рокетс 135-131 в продълженията в понеделник.


ФУТБОЛ-NFL-TB-WINSTON /

Доклад: Уинстън на Bucs се урежда с драйвера на Uber


Джеймис Уинстън е постигнала споразумение с шофьор на Uber, който твърди, че куотърбекът на Tampa Bay Buccaneers я е опипал в Аризона през 2016 г., според множество доклади.

US-BASEBALL-MLB-SF-BUMGARNER /


Доклад: Гиганти, готови да раздадат асо Бумгарнер

Madison Bumgarner, стълб от световните отборни отбори в Сан Франциско, може да бъде търгуван от Giants.

ПРЕДСТОЯЩО

НОСЪК


ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-LYO-MCI /

Футбол - Шампионска лига - Олимпик Лион срещу Манчестър Сити

27 ноември, 15:00 ч. ET / 20:00 ч. GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-БЕЙ-СЛБ / ДОКЛАД

Футбол - Шампионска лига - Байерн Мюнхен срещу Бенфика

Байерн Мюнхен се изправя срещу Бенфика в Шампионската лига.

27 ноември, 15:00 ч. ET / 20:00 ч. GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-МУН-ЙБО / ДОКЛАД

Футбол - Шампионска лига - Манчестър Юнайтед срещу Йънг Бойс

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Young Boys в Шампионската лига.

27 ноември, 15:00 ч. ET / 20:00 ч. GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-JUV-VAL / ДОКЛАД

Футбол - Шампионска лига - Ювентус срещу Валенсия

Домакинът на Ювентус Валенсия в мач от група H се нуждае от равенство, за да стигне до фазата на нокаут, докато испанската страна трябва да спечели, за да запази жива реалистична надежда за класиране.

27 ноември, 15:00 ч. ET / 20:00 ч. GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-TSG-ШК / ДОКЛАД

Футбол - Шампионска лига - 1899 Хофенхайм срещу Шахтьор Донецк

Хофенхайм се изправя срещу Шахтьор Донецк в мача на Шампионската лига с победа, необходима, за да запази жизнените надежди за завършване на топ 2.

27 ноември, 15:00 ч. ET / 20:00 ч. GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-ROM-МАД / ДОКЛАД

Футбол - Шампионска лига - AS Roma срещу Реал Мадрид

КАТО Рома се нуждае от равенство у дома на Реал Мадрид в мача от група G на Шампионската лига, за да стигне до фазите на нокаут.

27 ноември, 15:00 ч. ET / 20:00 ч. GMT

ФУТБОЛ-ШВЕЦИЯ / ОПРЕДЕЛЯНЕ

Футбол - Швеция - Бившият играч на Висшата лига ще бъде съден за уреждане на мачове

Бивш футболист от Висшата лига ще бъде съден в Окръжния съд в Стокхолм в четвъртък, обвинен в заговор за фиксиране на резултата от мач от 2017 г. между AIK и IFK в Гьотеборг. Играта беше отложена, когато вратарят на AIK алармира клуба си.

28 ноември

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-АТМ-АМО / ДОКЛАД

Футбол - Шампионска лига - Атлетико Мадрид срещу Монако

Атлетико Мадрид приема Монако в последния си мач от групата на Шампионската лига у дома.

28 ноември, 12:55 ET / 17:55 GMT

ФУТБОЛ-ШАМПИОНИ-АТМ-АМО / (PIX)

Футбол - Шампионска лига - Атлетико Мадрид срещу Монако

Атлетико Мадрид приема Монако в последния си мач от групата на Шампионската лига у дома.

28 ноември, 12:55 ET / 17:55 GMT

НАЦИОНАЛНА ФУТБОЛНА ЛИГА

ФУТБОЛ-NFL-ALL32 /

Медиа на ниво поле-FLM Всички 32: Бележки по екип

Бележки от всички 32 отбора на НФЛ след 12-та седмица.

27 Nov, 20:00 ET / 28 Nov, 01:00 GMT

ФУТБОЛ-NFL-NOTEBOOK /

Тефтер на ниво поле Media-NFL

Новини и бележки от НФЛ.

27 Nov, 19:30 ET / 28 Nov, 00:30 GMT

ОЛИМПИЙСКИ

OLYMPICS-2020 / BACH-VISIT (PIX) (TV)

Президентът на Олимпиадата-МОК Бах посещава офисите в Токио 2020

Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах посещава офисите на организаторите на Олимпийските и параолимпийските игри в Токио 2020 след 20 месеца от началото на събитието.

28 Nov, 22:30 ET / 29 Nov, 03:30 GMT

OLYMPICS-ANOC / (PIX) (TV)

Общо събрание на Олимпийските игри-ANOC и посещение на NOC

Асоциацията на националните олимпийски комитети провежда своето Общо събрание на 28-29 ноември по време на посещение на НОК в Токио преди Олимпийските и Параолимпийските игри през 2020 г.

28 ноември

ДВИГАНИЯ

MOTOR-F1-ABUDHABI / ИЗПИТВАНЕ (ТВ)

Моторни състезания - Формула 1 тестове след сезона

Отборите от Формула 1, с пилотите си от 2019 г., участват във втория ден на тестовете след сезона на пистата Yas Marina в Абу Даби.

28 ноември, 10:00 ET / 15:00 GMT

КАРАМ СЪРФ

ПОРТУГАЛИЯ-СЪРФ / ПЛАСТМАСИ

Рекордьорът по сърф се връща към океана, справя се със замърсяването с пластмаса

Американският сърфист Гарет Макнамара държи рекорд в ездата на най-голямата вълна в света и сега той реши да върне океана, като стартира инициатива за справяне със замърсяването с пластмаса.

28 ноември, 07:00 ET / 12:00 GMT

СЪРФИНГ-WSL / ЖЕНИ

Сърфиране - Световна лига за сърф лига - Гилмор печели седма световна титла

Стефани Гилмор извоюва седмата си световна титла по сърфинг на завършващото сезона събитие Maui Pro на Хаваите, изравнявайки рекорда, държан от колегата от Австралия и Залата на славата Лейн Бийчли.

27 Nov, 21:00 ET / 28 Nov, 02:00 GMT

КРИКЕТ

КРИКЕТ-ТЕСТ-NZL-PAK /

Крикет - Тест - Нова Зеландия срещу Пакистан

Втори тест между Нова Зеландия и Пакистан.

28 ноември, 10:30 ET / 15:30 GMT

ХОКЕЙ НА ЛЕД

ICEHOCKEY-NHL-NOTEBOOK /

Тефтер на ниво медия-НХЛ

Новини и бележки от НХЛ.

27 Nov, 19:30 ET / 28 Nov, 00:30 GMT

(Тази история не е редактирана от персонала на Everysecondcounts-themovie и се генерира автоматично от синдикирана емисия.)